ARBEJDSOMRÅDER

Alm & Thomsen ApS beskæftiger sig som uafhængig rådgiver med alle traditionelle ingeniørmæssige specialer indenfor bygge- og anlægsområdet. Bygherrer er såvel offentlige som private. Vi yder totalrådgivning, delt rådgivning og underrådgivning.
Hvad enten jeres ejendom står over for en totalrenovering, mindre istandsættelsesarbejder eller energiforbedringer, så kan vi være behjælpelige hermed. Vi har specialiseret os i at yde byggeteknisk rådgivning indenfor renovering, vedligeholdelse og fornyelse af den eksisterende boligmasse i Storkøbenhavn.
Vores typiske kunder er andelsboligforeninger, ejerforeninger og almennyttige boligforeninger, men også mindre ombygningsopgaver og beregninger for den private Bygherre behersker vi. Vi er, som byggetekniske rådgivere, det nødvendige bindeled mellem bygherre og entreprenør, som sikrer, at byggesagerne gennemføres til aftalt tid, kvalitet og pris. Ring på 88 82 70 10 – for et uforpligtende møde.

Ved at klikke i menuen til venstre, vil I få mulighed for at se en lang række ingeniørydelser vi kan tilbyde indenfor de enkelte arbejdsområder.